Briller

Briller til alle

Vi har briller til alle, damer, menn, barn og ungdom

Velg mellom alt fra enkle rimelige innfatninger til de mer dyre designmodellene. Vi gjør alt for at du som kunde skal være fornøyd med kjøpet du gjør. Noen av merkene vi har er Vendela, Per Spook, Jean Paul, Johaug, Morel og Røst.

Vi har også rimelige pakkeløsninger, hvor Volum komplett er det rimeligste, med enstyrke briller fra 795,- og progressive briller fra 1895,-.

En brille skal passe både ansiktet og personligheten din. Vi lytter til hva dine ønsker er i forhold til design og farge, men er også ærlige nok til å fraråde en brille som ikke passer. Vi vet at fornøyde kunder kommer tilbake.

 

Glass

Det er Rodenstock som er vår hovedleverandør av glass. Det finnes mange ulike glassløsninger. Enstyrke, progressive, bifokale, plastglass og mineralske glass. Ønsker du fargeskiftende glass eller glass med fast farge som sol og kontrastglass, kan det skaffes i de fleste glassene.

 

Solbriller

Ønsker du en solbrille med samme styrke som brillene dine? Det er mulig å få styrkeglass i de fleste solbriller, men dette avhenger av størrelsen og krumningen på brillen. Rudy Project er sportssolbriller som det er mulig å få satt styrkeglass i både som rene glass og med styrken satt i som insett.

Mange solbrillemodeller kommer med polariserte glass. Fordelen med disse er at de fjerner horisontale strålinger fra overflater, noe som er veldig godt egnet til bruk på snø, sand, vann og ved bilkjøring.

Fargeskiftende brilleglass en klare innendørs, kun en svak fargetone og skifter til en behagelig solbrillefarge ute i sollyset. Du vil slippe å bytte mellom din vanlige brille og en solbrille. Alle fargeskiftende glass vi leverer filtrerer bort de skadelige UV-strålene.

Alle våre solbriller er CE-godkjente

 

Svaksyntoptikk

I samarbeid med Hjelpemiddelsentralen i Buskerud kan vi utprøve og levere enkle svaksynthjelpemidler.

 

Databriller, arbeidsplassbriller og vernebriller

 

Retten til databriller er regulert gjennom arbeidsmiljølovens «Forskrift om arbeid ved dataskjerm» kap.5 §11. Den gir den ansatte rett til en sjekk av synet for å avdekke et eventuelt behov for tilskudd til databrille. Vær oppmerksom på at arbeidsgivere har ulike satser på hvor mye de dekker. Noen har et fast beløp, andre arbeidsgivere dekker synstest, glass og arbeid fullt ut, og en gitt sum til innfatning. Det kan være lurt å sjekke dette før man tar synstesten. Hvis undersøkelsen viser at arbeidstakeren trenger videre undersøkelser hos øyelege, henviser vi til en øyelege i nærheten. 

En databrille kan enten være en enstyrkebrille, en flerstyrkeløsning hvis man jobber på flere avstander og med flere skjermer, eller en romløsning hvis man har behov for å se 4-5 meter ut i rommet samtidig som man trenger å se bra på nært f eks i møtevirksomhet eller skrankearbeid. Dette må dokumenteres særskilt. En databrille er et hjelpemiddel på arbeidsplassen for å få et optimalt syn på skjerm, og er en brille som har ulik styrke fra den daglige brillen. Vanlige progressive briller som egner seg til daglig bruk, defineres ikke som databriller. 

På mange arbeidsplasser er vernebriller påkrevd. Vi fører vernebriller fra Nordic Protection. Her er det mange forskjellige typer og løsninger som tilpasses individuelt alt avhengig av hva man jobber med.

Vår kjede C-Optikk, tilbyr landsdekkende avtaler slik at større firmaer lett kan finne en C-optiker der avtalen kan benyttes. Lokalt tilbyr vi bedriftsavtaler med veldig konkurransedyktige priser på pakkeavtaler som tilpasses den enkelte bedriften. Ta kontakt for mer informasjon.

 

Fordelsprogrammet Privilegium

Når du kjøper en komplett brille med det beste overflatebelegget vil du automatisk få fordelsprogrammet som gir deg rabatt på de øvrige brillene du kjøper. Dette kan gi deg inntil kr. 4500,- i rabatt fra brille nr. 2 ved kjøp av progressiv brille eller kr. 2700,- ved kjøp av  enstyrke brille, bifokale eller databriller. Les mer på: https://www.coptikk.no/faste-tilbud/privilegium-fordelsprogram