Kontaktlinser

Kjøp av linser

Hos oss kan du kjøpe linser på flere måter:

På nettet: 

Kjøp linser i vår nettbutikk med samme gode service og trygghet som i butikken. Vi sender fraktfritt når du kjøper for over 500 kroner, ellers er frakt alltid 50 kroner.

Nettbutikken er enkel å bruke, du logger inn med mobilnummer og engangskode du får på sms. Ingen vanskelige brukernavn og passord å huske. Vi husker alltid ditt siste kjøp, slik at du enkelt kan gjenta det neste gang du trenger linser. 

Hvis du ønsker kan vi hjelpe deg med å opprette profil i nettbutikken, og legge inn dine anbefalte linser som standardvalg. Spør oss neste gang du er innom butikken.

Er du allerede er registrert i nettbutikken kjøper du linser her, eventuelt kan du registrere deg her.

Abonnement: 

Vi har noe som heter Linseboksen. Her kan du tegne abonnement slik at du får linsene direkte hjem i postkassen hver måned og betalingen skjer via avtalegiro i banken din. Fordelen med dette er at alle linsekontrollene du måtte trenge er inkludert i abonnementet. Det er ingen bindingstid og du kan pause leveringene hvis du måtte ønske det. Les mer om Linseboksen her.

I butikk: 

Du kan selvsagt besøke oss i butikken og bestille linsene dine her. Da vil du i tillegg ha mulighet til å spørre hvis det er noe du lurer på angående linser eller linsebruk. Vi bestiller linsene dine og du kan komme og hente dem når det passer deg.

Mer info om de ulike linsene finner du i nettbutikken vår.

Det er viktig å ta linsekontroll med jevne mellomrom for å sjekke hvor godt øynene dine tolererer linsene. Bestill time til linsekontroll her .